Om oss

Vår erfaring og kunnskap gjør oss i stand til å forstå våre kunders behov. Derfor kan vi levere verdifulle bidrag til deres kommunikasjonsstrategi.

Slik styrker våre kunder sine egne kundeforhold.

Erfaring

Frank Sveen har mange års erfaring som konsulent i grafisk bransje, med hovedvekt på reklamebyråer, aviser, ukepresse, forlag og trykkerier.

Han har drevet med bl.a. kompetanseheving og omskolering av ansatte innen følgende fagområder:

Typografi, Illustrasjon, Webdesign, Bildebehandling, Bildescanning, Annonseproduksjon og Grafisk produksjon med: bl. a. QuarkXPress, InDesign, PhotoShop og Illustrator.

 

 

I fire år underviste han studenter på Westerdals School of Communication i Oslo.

Videre har han blitt benyttet som konsulent innen rutiner for produksjonsflyt, evaluering av produksjonsutstyr samt rådgivende virksomhet innen prepress.

 

Partnere

Firmaet satser bevisst på effektiv og økonomisk drift. En virtuell organisasjon benyttes i perioder. Organisasjonen består av et nettverk med utvalgte partnere som har spisskompetanse innen forskjellige fagområder.

Samarbeidsformen er kostnadseffektiv.

Frank Sveen er innehaver av bedriften.
Med 30 års erfaring fra bransjen har han opplevd en enorm utvikling på det tekniske området. Kjernekunnskapen er likevel den samme som før. Det dreier seg om å formidle budskap på en troverdig og forståelig måte.

F. Sveen Grafiske og Digitale Tjenester

Grønland 62 - 3045 Drammen

Besøksadresse: Grønland 57 - 3045 Drammen

E: post@f-sveen.no  - T: +47 415 19 573

© 2018- F. Sveen Grafiske og Digitale Tjenester